Online Marketing

De definitie van online marketing kan gedefinieerd worden als het bereiken van marketing doelen door internet en gerelateerde digitale technologieën. Via online marketing kunnen verschillende doelen worden bereikt zoals: het opbouwen van naamsbekendheid of klantenloyaliteit, het genereren van bezoekers of het realiseren van verkopen waarbij de laatste vooral voor webshops een belangrijk doel is. Het nut van online marketing wordt vaak onderschat, vooral als er geen directe verkoop via internet plaats vindt. Door een verschuiving in media consumptie en oriëntatie zijn alle aspecten van het internet een belangrijke schakel om de doelgroep te bereiken en de marketing doelen te behalen.

Strategie

Zonder een duidelijk doel en een gericht plan mist alles z'n doel. Daarom is een online strategie is onmisbaar. Alles wat je online doet doe je met een reden, een doel. Om de online activiteiten echt succesvol te laten zijn is het daarom een vereiste dat er heldere definities en keuzes worden gemaakt. Met oog op de ontwikkelingen op de continue veranderende markt en een commerciële blik kan Care Multimedia u strategie richting geven. Denk hierbij aan het vast stellen van de doelen, het definiëren van de doelgroep, het vaststellen van de online focus en de uitvoering van de strategie. Denk bij de uitvoering aan het ontwerpen van een logo, huisstijl, een goed vindbare website en het opzetten van email- of socialmedia campagnes.

Zoekmachine optimalisatie Mijdrecht

Zoekmachine optimalisatie

Een heel belangrijk aspect van de online marketing is zoekmachine optimalisatie. Een 'state of the art' website hebben zonder bezoekers levert namelijk nog niks op. Op basis van de strategie kan met zoekmachine optimalisatie uw doelgroep worden bereikt. Bij zoekmachine optimalisatie zijn vele factoren van belang om goed te scoren in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Care Multimedia heeft veel kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie en helpt u graag omweg om beter gevonden te worden.