Webdesign

Domeinregistratie & Hosting

Het registreren van een domeinnaam is stap 1. Dit kan uw bedrijfsnaam zijn of gerelateerd aan de producten en/of diensten die u levert. Domeinnamen zijn uniek, wat inhoudt dat je een unieke domeinnaam moet (laten) registreren. De beschikbaarheid van Nederlandse domeinnamen kun je controleren via SIDN. Beschikbare namen kunnen wij voor u registreren en geregistreerde domeinnamen kunnen we verhuizen indien u in het bezit bent van een 'verhuiscode'. De geregistreerde domeinnamen koppelen we aan uw website en handelen het emailverkeer voor uw domein af.

Stap 2 is het regelen van een hosting. Hosting is simpel gezegd 'schijfruimte' waar je website op draait welke voor iedereen toegankelijk is. Al onze hostings zijn gebaseerd op Linux systemen en garandeert van kwaliteit! Uw site wordt door ons gehost op "state of the art" apparatuur in een optimaal beveiligde serverpark. Hosting van Care Multimedia  heeft een gemiddelde van 99,97% uptime. 'Recovery time' hangt af van het type probleem dat zich voor doet, echter is de responsetijd vaak binnen 15 minuten. Het hebben van een kwalitatief goede en snelle hosting is belangrijk en heeft invloed op de vindbaarheid van uw website.

Webdesign

Het ontwikkelen van websites gaat bij ons vanuit de gedacht 'Don’t build it, adapt it!'. Kort maar krachtig. Wij besteden onze tijd en dus uw geld liever aan het integreren van een goede WordPress website dan het zelf ontwikkelen functionaliteiten die veelal aanwezig zijn. Dit houdt in dat we WordPress websites bouwen op basis van templates en deze geheel naar uw wens aanpassen. Op deze manier kunnen wij websites tegen scherpe prijzen ontwikkelen. Care Multimedia is gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites, maar kan uw uiteraard ook van dienst zijn met andere CMS systemen, HTML websites of webshop systemen zoals MijnWebWinkel of CCV Shops.

Maatwerk

Naast de templates based WordPress websites zijn wij ook in staat om maatwerk te leveren. Voor als uw opdracht uniek is en heeft specifieke eisen heeft. Door samenwerkingen met vele spelers in de markt beschikken we over kennis hebben op vele vlakken zoals; PHP, MySQL, HTML, CSS, jQuery, JavaScript, WordPress, WooCommerce, webservices; is er geen wens waarvoor wij geen oplossing op maat weten te vinden.

Waarom WordPress?

Inmiddels uitgegroeid tot het meest gebruikte systeem om websites mee te maken. Het werken met een CMS, Content Management Systeem, systeem van WordPress kent vele voordelen. Een belangrijk aspects is dat WordPress  zeer eenvoudig is en gebruiksvriendelijk, waardoor u zelf in staat bent om content te wijzigen en toe te voegen.

  • Flexibel en schaalbaar voor verschillende apparaten
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Goed uitbreidbaar met maatwerk
  • Open Source en hierdoor altijd innovatief
  • Beheer meerdere websites via 1 beheeromgeving
  • Goede ondersteuning voor meerdere talen
Webdesign proces