Over ons

Over Care Multimedia

Care Multimedia is een jonge, frisse, dynamische onderneming dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van webdesign, online marketing, logo & huisstijl ontwikkeling en alle bijbehorende elementen.

Ons doel is het ontwikkelen van professionele, resultaatgerichte websites voor allerlei soorten bedrijven en instellingen. Met een commercieel economische opleiding en achtergrond ondersteunen wij bedrijven en instellingen met het ontwikkelen van websites, ongeacht het doel van de websites.

Visie

Een webdesignbureau met lange termijn visie. Care Multimedia is innovatief, vooruitstrevend en heeft de blik op de toekomst. Care Multimedia heeft als visie:

“ Het ontwikkelen van goed vindbare en gebruikersvriendelijke websites welke de behoeftes voorzien van de klant tegen een betaalbare prijs.

Met een commerciële economische opleiding en specialities in webdesign en zoekmachine optimalisatie denken wij altijd met u mee op het gebied van marketing, zowel online als offline.

Vaardigheden

1.
KENNIS & ERVARING
Care Multimedia heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van websites om op een professionele manier te communiceren met uw doelgroep.
2.
MET U MEE DENKEN
Alvorens we starten met het ontwikkelen van de website leven we ons in in het bedrijf. Voor u als klant houdt dit in dat we met u mee denken en een website bouwen welke bij uw bedrijf past.
3.
OOG OP HET DOEL
Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat uw investering in een website zich uitbetaald in rendement. Wij kunnen websites ontwikkelen tegen scherpe prijzen.